in

Gumball 3000 2014 Deelnemers

De Gumball 3000 2014 rally is gister van start gegaan. De 16e editie van de supercar rally ging van start in Miami en zal na acht dagen arriveren in Ibiza. Daarbij wordt de gehele vloot overgevlogen van New York naar Edinburgh waarna men via Londen, Parijs en Barcelona op het Spaanse partyeiland zal aankomen.

Een ticket voor een lange week Gumball kost tegenwoordig 46.000 euro, maar dan omgeef je je wel met ‘sterren’ als David Hasselhof, Xzibit en DJ deadmau5. Voor de start werden alle auto’s opgesteld aan Ocean Drive en spotter Shmee150, die mee lift met Team Wolfpack, was aanwezig om de ongelooflijke line-up vast te leggen.

Met een McLaren P1, Bugatti Veyron, Ferrari F40 en vele, vele, andere auto’s met wilde wraps en ontwerpen wordt dit jaar ongetwijfeld weer een episch avontuur! Net als voorgaande jaren proberen wij jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Wat is jullie favoriete auto uit deze line-up?

Video: Gumball 3000 2014 Deelnemers

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

Op de Rollenbank - Porsche 911 Carrera 3.2 WTL

Op de Rollenbank – Porsche 911 Carrera 3.2 WTL

Dubai's Supercar Politievloot

Dubai’s Supercar Politievloot