in

Hamann Volcano is Exclusief en Onbetrouwbaar

De Hamann Volcano is een zwaar gemodificeerde SLR McLaren. De auto werd in 2008 geïntroduceerd door Hamann en is zeer exclusief, rijdende beelden van deze krachtpatser zijn er nauwelijks en dus kon spotter Marchettino zijn geluk niet op toen hij een exemplaar in Monaco tegen het lijf liep.

Helaas kon hij er geen uitgebreide video van maken aangezien de auto de dag erna kapot ging. Dankzij het gebruik van een massieve carbon spoiler en vele andere esthetische modificaties is deze SLR McLaren allesbehalve onopvallend! De 5.4-liter V8-motor is aangepast en levert nu 700 pk en 780 Nm, genoeg voor de Hamann Volcano om een topsnelheid van 348 kilometer per uur te bereiken. De zwart-witte kleurstelling van de auto is nog redelijk klassiek, er zijn ook geel-zwart en blauw-chroom uitvoeringen van gemaakt.

Bekijk alle details van deze bijzondere auto in de volgende clip.

Video: Hamann Volcano SLR McLaren

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lotus Exige S Roadster Review

Lotus Exige S Roadster Review

Aanhanger begint te kwispelen

Wat te doen als een aanhanger begint te kwispelen?