in

Klokje Rond – Hoe gezond is deze Audi R8 met 252.000 km op de teller?

De meeste eigenaren zouden hun Audi R8 4.2 FSI niet als dagelijkse auto gebruiken, maar Rob Boerekamps denkt daar anders over en rijdt gewoon 35.000 kilometer per jaar met zijn exoot.

De supercar heeft inmiddels 252.549 kilometer op de teller staan en Rob denkt er voorlopig niet aan om de R8 te verkopen. Sterker nog, hij hoopt er zelfs 400.000 kilometer mee te halen en dat zou betekenen dat de Audi het nog ruim 4 jaar moet volhouden bij dit jaarkilometrage. Deze Porsche 930 Turbo heeft 1.1 miljoen gereden dus wie weet wat er mogelijk is.

Voor het item ‘Klokje Rond’ van Autoweek werd de Audi R8 van Rob op de brug gezet om te inspecteren hoe gezond de supercar nog is. Normaal gesproken zien we in dit item ietwat saaie diesels met veel kilometers op de teller, niet de moeite waard om te plaatsen vinden wij maar voor deze benzineslurper maken wij graag een uitzondering.

Video: Audi R8 met 250.000 km

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Wrong36

BMW E36 330 Diesel Driftauto

Gekke Finnen helpen gecrashte auto's

Enthousiaste Finnen helpen gecrashte auto’s op weg