in

Honda komt met Rugged Open Air Concept naar SEMA 2018

Honda heeft de Rugged Open Air Concept onthult welke te zien zal zijn op de SEMA-show in Las Vegas. De terreinauto is een combinatie tussen een Honda Ridgeline pick-up en een Honda Pioneer 1000 UTV.

Hoewel exacte specificaties niet werden onthuld weten wel dat het chassis, de ophanging, de stuurkolom en een groot deel van het interieur uit de Ridgeline afkomstig is. De deuren, laadbak, achterklep en het stuur zijn van een Pioneer 1000 terwijl ook de Civic Type R heeft bijgedragen aan het project. De stoelen komen namelijk uit de hot hatch en zijn voorzien van waterdichte bekleding.

Honda beschrijft de Rugged Open Air Vehicle als “what the ultimate off-road Honda four-wheeled vehicle could look like.” Helaas blijft het waarschijnlijk bij een concept, anders zou dit zomaar eens de ideale buggy voor het gezin kunnen zijn.

Video: Honda Rugged Open Air Concept

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Ford Mustang Crasht na straatrace

Ford Mustang crasht na straatrace door Seoul

Polestar 1 crashtest

Polestar 1 onderworpen aan crashtest