in

Honda NSX – Format 67

Dit is de best bekeken en meest populaire video van Format67, met in de hoofdrol de Honda NSX. De video toont de Honda NSX rijdend van Frankfurt naar de legendarische ‘groene hel’ om vervolgens een ronde op de Nordschleife af te leggen. Onderweg komen meerdere personen in contact met de Honda NSX, ieder met een eigen perceptie van deze legendarische supercar, mede ontwikkeld door Ayron Senna.

De Honda NSX is een stukje automotive historie en er gaan al lange tijd diverse geruchten over een opvolger, maar tot nu toe blijft het bij  prototypes en vage verhalen. We zullen het voorlopig dus met de ‘oude’ Honda NSX moeten doen, daarom hebben we deze video uit onze archieven naar boven getrokken zodat jullie het meesterwerk van Format67 nogmaals kunnen bewonderen, een must see voor iedere autoliefhebber!

Video – Honda NSX

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. Beetje melodramatisch, maar wel heel erg vet gemaakt. Mooi dat ze de stem van Senna erin hebben verwerkt, “if you no longer go for a gap you are no longer a racing driver” Daar denken de stewards bij de F1 toch anders over tegenwoordig..

Reageer op deze video

Jaguar XKR-S GT Promovideo

Jaguar XKR-S GT Promovideo

Petrolicious - Ferrari 328 GTS

Petrolicious – Ferrari 328 GTS