in

Honda NSX met NSX-aanhanger is ultiem kamperen

Chris Cut is dol op zijn NSX en heeft zijn jaren ’90 supercar meegenomen op road trips en kampeertochten. De afgelopen maanden is hij bezig geweest om een kleine aanhanger te bouwen, die is opgebouwd uit een andere NSX.

Dit concept is zeker niet nieuw, we zagen ooit al eens een Audi RS4 met een RS4-aanhanger, maar deze NSX-aanhanger is nog veel uitgebreider. De aanhanger heeft een eigen daktent en biedt plaats aan al zijn kampeerbenodigdheden. Alsof dat nog niet cool genoeg is, heeft Chris ook een klassieke Honda Motocompo-scooter gekocht om mee te nemen in de aanhanger.

Voordat je denkt dit is heiligschennis, de aanhanger is gemaakt van een total loss verklaarde NSX waarvan de voorkant geheel in elkaar zat. Alleen de achterkant was nog bruikbaar en daar heeft Chris dus deze NSX-aanhanger van gemaakt.

Het bouwproces heeft Chris vastgelegd op zijn YouTube-kanaal en wij delen hieronder een video met jullie van het eindresultaat.

Video: Honda NSX met NSX-aanhanger is ultiem kamperen

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Ferrari-bestuurder rijdt nieuwe Roma vast in steeg

Ferrari-bestuurder rijdt nieuwe Roma vast in steeg

250cc Superkarts vs Ferrari 488 Pista

250cc Superkarts vs Ferrari 488 Pista