in

Hoonicorn V2 neemt het op tegen 2.200 pk Nissan GT-R

De leukste dragraces op het internet zien we in het tweede seizoen van Hoonicorn vs the World. Eerder deze week zagen we de 1.400 pk sterke Hoonicorn het opnemen tegen een 4.000 pk sterke NHRA Corvette dragster. Die race werd gewonnen door de Hoonicorn V2, bestuurd door de 14-jarige dochten van Ken Block, maar ditmaal is de rivaal een 2.200 pk Nissan GT-R met AWD en DCT.

De GT-R van Mac Brosnan is een serieuze tegenstander, in staat om de kwart mijl in 6,97 seconden te noteren bij 330 kilometer per uur. Met meer vermogen, een snellere transmissie en bredere banden, wordt dit een hele lastige concurrent voor de Hoonicorn.

Er worden 3 races verreden over 1000ft, ongeveer 300 meter. Een afstand waar beide machines zich op thuisvoelen dus wat betreft is er geen voordeel voor één van beide auto’s. Deze race komt puur aan op vermogen, grip, en de reactietijd van de bestuurders.

Zoals gebruikelijk worden de auto’s eerst uitgebreid geïntroduceerd en krijgen we wat commercials voorgeschoteld. De races beginnen bij 11:00 minuten in onderstaande video.

Video: Hoonicorn V2 neemt het op tegen 2200 pk Nissan GT-R

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

BMW M3 vs Alfa Giulia GTAm

BMW M3 Competition vs Alfa Giulia GTAm

Horner reageert op crash Max Verstappen in Saudi-Arabië

Horner reageert op crash Max Verstappen in Saudi-Arabië