in

Hoonigan brengt tribune aan Ken Block’s leven

Ken Block stierf op 2 januari na een ongeval met een sneeuwscooter in Utah. De getalenteerde rallycoureur was niet alleen goed in het spectaculair besturen van auto’s, maar was ook een meester in marketing en een succesvol ondernemer. Hij verkocht DC Shoes in 2004 voor 87 miljoen dollar en richtte een paar jaar later Hoonigan Industries op, een kledingmerk voor autoliefhebbers. Hij was mede-oprichter en sloot met Hoonigan Racing Division partnerships met Ford en Audi.

Het YouTube-kanaal van Hoonigan bleef naar Block’s overlijden enige tijd stil, maar in deze nieuwe video zegt het team van Hoonigan dat ze zullen blijven werken aan nieuwe projecten om de nalatenschap van Block voort te zetten. Het team zal in de komende weken een aantal video’s publiceren die opgenomen zijn voor het overlijden van de Head Hoonigan in Charge en daarna met nieuw materiaal komen.

In deze video zien we ook een tribute aan Ken Block’s leven. Het bevat beelden van zijn eerste drift- en stuntoptredens op camera, hoogtepunten uit de Gymkhana-video’s en momenten uit zijn persoonlijke leven met vrienden en familie.

Na de dood van Block richtte zijn familie het 43 Institute op, een stichting met het idee om mensen te ondersteunen die misschien niet de juiste achtergrond hebben voor groei en succes. De video wordt afgesloten door mooie woorden van Ken.

Video: Hoonigan brengt tribune aan Ken Block’s leven

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Richard Hammond blikt terug op al zijn crashes

Richard Hammond blikt terug op al zijn crashes

WRC The Champions

WRC – The Champions