in

Horrorcrash tijdens Carfreitag op de Nordschleife

Op Goede Vrijdag komen duizenden autoliefhebbers naar de Nürburgring Nordschleife om te kijken naar de actie op een van de drukst bezochte touristenfahrten van het jaar. Meer dan 20.000 liefhebbers kwamen naar het circuit in de Eifel en een deel daarvan betrad het heilige asfalt met hun auto.

Deze Volkswagen Polo kwam op hoge snelheid aanrijden bij Pflanzgarten en raakte in een slip door een spoor koelvloeistof van een eerder gecrashte auto. De Polo-bestuurder verloor de controle over de achterkant waarna de hatchback over de hoge curbstones gleed en in het gras hapte.

Wat volgde was een heftige serie koprollen, waarvan het aantal amper te tellen is. Beide inzittenden zijn met de reddingshelikopter naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis overgebracht. Na de crash gingen er al snel geruchten rond dat één of beide inzittenden zouden zijn overleden, dit blijkt gelukkig niet het geval te zijn.

De vriendin van de bestuurder zou op Facebook hebben gepost dat beide inzittenden buiten levensgevaar zijn. Daarnaast plaatste een dame deze reactie bij de video, wellicht de vriendin maar dat is onbekend: “Beiden Insassen geht es gut! Sie sind aus der lebensgefahr raus! Was weggeflogen ist war die Verkleidung der A Säule da wir eine helle Ausstattung im Polo hatten. Es ist keiner tot! Alle Körperteile sind dran und keiner hat Folgeschäden!

Video: Horrorcrash tijdens Carfreitag

Horrorcrash tijdens Carfreitag op de Nordschleife

Reageer op deze video

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *