in

Hyperdrive is Netflix’ nieuwste autoshow

Hyperdrive is een nieuwe autoshow van Netflix waarin bestuurders allerlei stunts moeten uitvoeren. Voor de show werd een industrieel complex omgetoverd tot een hindernisbaan met 10 verschillende onderdelen, waaronder een gigantische wip en een driftparcours. Lijkt op een combinatie van Gymkhana en The Fast & Furious.

Netflix beschrijft de deelnemers als straatracers, maar de trailer laat zien dat de Hyperdrive-deelnemers compleet verschillende achtergronden hebben. Met andere woorden, het lijkt erop dat deze show niet alleen over stunts met auto’s gaat, maar ook over de mensen achter het stuur. Net als bij Fastest Car.

De auto’s in de show lopen behoorlijk uiteen. Er zijn supercars zoals een Mercedes-AMG GT en Lamborghini Huracán, muscle cars zoals de Ford Mustang, Dodge Charger en Chevrolet Camaro, maar ook Japanse sportauto’s waaronder de Mazda RX-7, Nissan 350Z en Nissan S13 Silvia.

Hyperdrive debuteert op 21 augustus op Netflix, maar je kunt de trailer hieronder alvast bekijken.

Video: Hyperdrive Trailer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche Cayenne Coupé topsnelheid

Porsche Cayenne Coupé Turbo knalt naar 296 km/h

James May Unpimped een Porsche 911 Carrera S

James May Unpimped een Porsche 911 Carrera S