in

Idiote Audi-bestuurder blokt ambulance op de A28

We hebben een hoop bizarre dashcam-video’s gezien, maar dit spant de kroon! Deze krankzinnige beelden werden gefilmd op de A28 richting Harderwijk en tonen een Audi-bestuurder die het aan de stok heeft met een ambulance.

Hoe deze verkeersruzie is ontstaan is niet duidelijk, maar dat maakt natuurlijk geen reet uit. Dit gedrag is namelijk met geen woord goed te praten. De beelden laten zien hoe de Audi-bestuurder de ambulance meerdere malen een remtest geeft, probeert af te snijden en kilometerslang blijft bumperkleven.

Het is overigens niet zomaar een ambulance maar een MICU, een Mobiele Intensive Care Unit. Daarin liggen zeer kwetsbare patiënten die tussen ziekenhuizen vervoerd moeten worden. Gelukkig wist de MICU op een gegeven moment de afslag te nemen aan de Audi-bestuurder te ontkomen, maar we zijn zeer benieuwd of dit nog een staartje heeft gekregen.

Video: Idiote Audi-bestuurder blokt ambulance op de A28

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Seat Private Lease

Private Lease begrijpelijk uitgelegd

Jason Plato test Lamborghini Countach LPI 800-4

Jason Plato test Lamborghini Countach LPI 800-4