in

Inkas presenteert verlengde en kogelwerende G63 AMG

Het Canadese bedrijf Inkas gaat de Mercedes-AMG G63 leveren als verlengde en kogelwerende limousine. De Inkas G63 meet 6186 mm lang, 2055 mm breed en 1951 mm hoog. Dit geeft de auto de benodigde ruimte om een indrukwekkende cabine te creëren voor twee zeer belangrijke passagiers.

De passagierscabine is uitgerust met een 4K Ultra HD-televisie met Apple TV-integratie en Apple Siri. De luxueuze lederen stoelen kunnen volledig achterover worden gezet en zijn voorzien van een massagefunctie. Tussen de stoelen bevindt zich een bedieningspaneel waarmee alle media-, verlichting-, comfort- en beveiligingsfuncties bediend kunnen worden.

Het gloednieuwe model beschikt over een instelbare daglichthemel die speciaal is gekalibreerd om echt zonlicht na te bootsen om vermoeidheid te verminderen tijdens lange reizen. De cabine van de Inkas G63 is tevens voorzien van een premium audiosysteem en een volledige bar met koelkast.

Afgezien van de geavanceerde kogelvrije carrosserie en het ballistische glas, wordt de nieuwe limousine van Inkas ook geleverd met infrarood- en thermische camera’s die de omgeving nauwlettend in de gaten houden. Mocht je in de markt zijn voor een verlengde en bepantserde Mercedes G63, Inkas vraagt 1 miljoen euro.

Video: Inkas G63 AMG

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De goedkoopste Rolls Royce Phantom

De goedkoopste Rolls Royce Phantom in de U.S.

Turbocharged Volkswagen Golf R32

Turbocharged Volkswagen Golf R32 heeft 800 pk