in

Is deze 860 pk WRX STI de wildste Subaru ooit gebouwd?

Toen Ken Block het stokje overhandigde aan Travis Pastrana om de Gymkhana-film van dit jaar op zich te nemen, wist Travis dat hij niet zomaar met een racewagen kon komen opdagen. Hij zou de wildste Subaru WRX STI die ooit is gebouwd nodig hebben om de stunts van Block te kunnen evenaren.

Daarom schakelde Subaru Motorsports USA een specialist in om een Gymkhana-auto te ontwikkelen zonder enige beperking. Vermont Sportscar bouwde een 862 pk sterke STI die beter kon driften en vliegen dan welke auto ook. In deze ‘Build Biology’ komen we meer te weten over deze krankzinnige machine waarmee Travis Pastrana schittert in Gymkhana 11.

De nieuwe Gymkhana-film verschijnt op 8 december en aan het begin van deze video zien we een kleine trailer. Ziet er bijzonder spectaculairder uit en misschien wel extremer dan Block ooit heeft gedaan.

Video: Build Biology – 860 pk Subaru WRX STI

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Romain Grosjean praat met Sky Sports over zijn ongeluk

Romain Grosjean praat met Sky Sports over zijn ongeluk

Zware crash in Super Formula op Suzuka

Zware crash in Super Formula op Suzuka