in

Is dit de meest extreme Audi R8 die je ooit hebt gezien?

Akira San is eigenaar en hoofd-ontwerper bij Garage Ill Custom Works, een shop in Osaka, Japan. Ze werken aan allerlei soorten auto’s, maar hun specialiteit is Audi en deze R8 is hun bekendste creatie.

Het kostte Akira San en twee andere medewerkers drie maanden van hun leven om deze auto volledig te transformeren tot wat je hier ziet. In plaats van simpelweg overfenders te monteren en wat nieuwe bumpers, iets wat je steeds vaker ziet, besloot men iets te creëren dat echt uniek is. Iets dat de wereld nog nooit eerder heeft gezien.

Alles werd in huis ontwikkeld en gefabriceerd door Garage Ill Custom Works en aangezien het een one-off uitvoering is zal niets wat op deze Audi R8 zit ooit los te koop zijn. De achterzijde van deze R8 valt het meest op, heb je ooit zo’n bizarre achtervleugel gezien op een supercar? Het schijnt dat de vleugel aerodynamische gezien nog nut heeft ook.

Een KW HLS hydraulisch systeem zorgt ervoor dat de R8 over drempels kan rijden zonder over de vloer te schrapen. Tegelijkertijd zorgt het systeem ervoor dat de 19” Work Wheels diep in de wielkasten verdwijnen als de carrosserie zakt. Het Kreissieg uitlaatsysteem ziet er prachtig uit zo vlak boven de diffuser, maar helaas horen we daar weinig van in deze video.

Video: Garage Ill Audi R8

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

daniel-ricciardos-hilarische-texaanse-accent

Daniel Ricciardo’s hilarische Texaans accent

mclaren-p1-gtr-review

EVO TV test McLaren P1 GTR