in

J-Turn maken met een Drag Racer – Niet Slim

Zoals we al eerder hebben gezien, het kan bij drag racing vreselijk mis gaan. Tijdens dit bizarre incident heeft de drag racer echter al een flinke crash voordat hij ook nog maar begonnen is.

Na een kleine burnout om de banden op te warmen, begint hij terug te keren naar de startlijn. Wat er daarna gebeurt is volstrekt onduidelijk, of hij probeert een J-Turn te maken of er is iets goed mis met de dragracer. We zien hem achteruit rijden, half spinnen, om vervolgens vol gas vooruit te gaan tegen de betonnen barrière.

De bestuurder is bewusteloos geslagen door de impact, terwijl zijn voet op het gaspedaal hangt. Hierdoor maakt hij een mega burnout die pas stopt als de bestuurder wakker wordt of de motor ploft. Wat er als eerste gebeurt zie je in de video, de bestuurder kwam er overigens vanaf met enkele gebroken ribben.

Video: J-Turn met een Drag Racer

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De Lamborghini Huracan is Gearriveerd

De Lamborghini Huracan is Gearriveerd

Subaru Blikt ook terug op de 2004 WRX STI

Subaru Blikt ook terug op de 2004 WRX STI