in

Jaguar-bestuurder heeft veel moeite met parkeren I-Pace

Elektrische auto’s zijn vast niet moeilijker te parkeren dan auto’s met een conventionele brandstofmotor. Dat excuus kan de bestuurder van deze Jaguar I-Pace dus niet gebruiken voor deze dramatische poging tot parkeren. Zijn worsteling werd door een omstander vastgelegd en die schrijft het volgende bij de video:

Ik was met mijn moeder op de parkeerplaats van het ziekenhuis in Lewisham in Londen, toen ik merkte dat de Jaguar-bestuurder probeerde te parkeren. Zijn voorwielen gingen over de stoeprand en daarbij begon zijn auto langs de zijkant van de Toyota te schuren. De bestuurder van de Jaguar bleef heen en weer rijden en veroorzaakte steeds meer schade aan beide auto’s. De bestuurder was ongeveer 40 jaar en oogde nuchter. Hij liet zijn telefoonnummer achter op de voorruit van de auto die hij had beschadigd en liep weg.

Video: Jaguar-bestuurder heeft moeite met parkeren I-Pace

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Rolls Royce Boat Tail is de duurste nieuwe auto ooit

Rolls Royce Boat Tail is de duurste nieuwe auto ooit

Ferrari SF90 Stradale vs nieuwe Rimac Nevera!

Ferrari SF90 Stradale vs nieuwe Rimac Nevera!