in

Jaguar XJ220 Flaming Burnout

We weten ondertussen allemaal dat degene die achter Tax The Rich zitten niet bang zijn om supercars flink op hun donder te geven. Het is hun handelsmerk geworden en ze zijn er relatief succesvol mee, de video’s worden goed bekeken.

Deze Jaguar XJ220 haalden zij al eerder van stal voor een joyride video en vandaag is de fameuze supercar wederom het slachtoffer van Tax The Rich. De 3.5 liter V6 Twin Turbo vuurt al zijn 549 pk op de achterwielen af totdat er een mooi rookgordijn ontstaat, vervolgens rijden ze nog even over een klein plasje benzine en je hebt een Flaming Burnout.

De Jaguar XJ220 werd gemaakt tussen 1992 en 1994 door de Jaguar Sport divisie, 220 (mph) was de gewenste topsnelheid en daarom werd dit aan de naam toegevoegd. Deze snelheid haalde hij niet maar hij was wel enige tijd de snelste productieauto ter wereld, totdat de McLaren F1 hem van de troon stootte. Wil je meer weten van deze bijzondere Jaguar, bekijk dan deze review eens.

Video: Jaguar XJ220 Flaming Burnout

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Lewis Hamilton's Pagani Zonda 760 LH

Lewis Hamilton’s Pagani Zonda 760 LH

BMW 130 tii – Format67

BMW 130 tii – Format67