in

James May geeft commentaar op auto’s van YouTubers

Vroeger had je gevestigde autojournalisten die schreven voor belangrijke magazines en autoshows als Top Gear en Fifth Gear. Tegenwoordig kan iedereen een camera oppakken en zijn of haar ‘professionele’ mening op YouTube plaatsen voor een gigantisch publiek. Sommige van deze YouTubers zijn uitgegroeid tot een autoriteit op internet, niet als autojournalist maar als vlogger/influencer met een passie voor auto’s.

James May, een autojournalist van de oude stempel, werd gevraagd om zijn mening te geven over de auto’s van enkele populaire YouTubers. Waaronder TJ Hunt’s Ferrari 458 GT3, Adam LZ’s Nissan 370Z, Seen Through Glass’ Ferrari 360, Supercars of London’s Murcielago, Stradman’s Ferrari F430 Challenge, Mr JWW’s Ferrari F12 TDF, Doug DeMuro’s Ford GT en nog een paar anderen.

Er komen prachtige auto’s aan bod, van sportauto’s tot supercars. Wat opvalt is dat James May bijna iedereen op deze lijst kent, en toegeeft enkele van hen te volgen. Er ontbreken natuurlijk nog wel een paar grote namen, maar wellicht zien we die terug in een volgende video.

Video: James May geeft commentaar op auto’s van YouTubers

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Klokje Rond - Peugeot 406 Break 1.8 met 784.321 km

Klokje Rond – Peugeot 406 Break 1.8 met 784.321 km

Inhalen via de vluchtstrook gaat mis

Inhalen via de vluchtstrook bij Bergen op Zoom gaat mis