in

Je kunt een soort Mario Kart spelen in de Mercedes CLA

Op het Mobile World Congress in Barcelona, gehouden van 25 tot 28 februari, stond een Mercedes-Benz CLA met het MBUX-infotainmentsysteem. Bezoekers konden plaats nemen in de auto en op het infotainmentsysteem een open-source versie van Mario Kart spelen, genaamd SuperTuxTart.

Mercedes-Benz heeft de software niet alleen op het MBUX-infotainmentsysteem geïnstalleerd, maar de auto dusdanig aangepast dat spelers het CLA-stuurwiel en de pedalen kunnen gebruiken om het spel te spelen. Bovendien kunnen de paddles achter het stuur worden gebruikt om verschillende gamefuncties uit te voeren.

De airconditioning in de CLA blaast extra koele lucht de cabine in wanneer de snelheid van de speler toeneemt en wanneer de speler crasht, wordt de gordel van de CLA strakker aangetrokken. Mercedes-Benz benadrukt dat dit slechts een demonstratie is van de mogelijkheden van het MBUX-infotainmentsysteem, maar naar verluidt is de fabrikant in de nabije toekomst wel van plan games te publiceren.

Het spel SuperTuxTart zou overigens alleen te spelen zijn als de Mercedes-Benz in parkeerstand staat.

Via: Carscoops

Video: Mario Kart spelen in de Mercedes CLA

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

USF2000-coureur begint seizoen met een koprol

USF2000-coureur begint seizoen met een koprol

IndyCar 2019 - St. Petersburg Highlights

IndyCar 2019 – St. Petersburg Highlights