in

Jon Olsson’s nieuwe Audi RS6+ Phoenix

Jon Olsson heeft meer auto’s gehad dan de meeste vrouwen aan schoenen hebben. Zijn nieuwste speeltje is een Audi RS6+ getuned door Abt, een stuk minder extreem dan zijn oude RS6 DTM maar zeker niet minder gaaf.

Vanaf het moment dat Olsson hoorde dat zijn vorige RS6 was gestolen en afgebrand wist hij dat er een nieuwe RS6 moest komen. Zie hier, herrezen uit de as, de Audi RS6+ Phoenix met 705 pk en 880 Nm koppel. Qua vermogen en uiterlijk is de Audi minder radicaal dan zijn voorganger en voor de verandering zit er eens geen camouflage-wrap op. De auto is zwart aan de linkerkant, wit aan de rechterkant en als dit niet opvallend genoeg is dan zijn het wel de bijzondere velgen.

In de vlog hieronder zien we Jon zijn auto ophalen bij Abt en op slag verliefd worden op zijn nieuwe stationwagen. Volgens Jon klinkt deze RS6 beter dan zijn vorige exemplaar en na enige tijd in de Audi te hebben doorgebracht snapt hij eigenlijk niet waarom hij de oude ooit heeft verkocht.

Mocht je het zijn vergeten, Olsson heeft de afgelopen anderhalf jaar ook al een Huracán, Wraith en G500 4×4 gekocht en verkocht.

Video: Jon Olsson nieuwe Audi RS6+ Phoenix

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Reageer op deze video

mercedes-f1-w09

Dit is de Mercedes-AMG W09

Tesla Semi Truck

Tesla Semi Truck trekt strepen