in

Jon Olsson’s Lamborghini Gallardo in de sneeuw

In sommige delen van Europa ligt al een flink pak sneeuw en voor de Zweedse freestyle-skiër Jon Olsson is vervoer in deze gladde omstandigheden geen enkel probleem. Na een Nissan GT-R, Lamborghini Murcielago en Audi R8 heeft Jon Olsson sinds vorig jaar een Lamborghini Gallardo, compleet met skibox.

De koffer bovenop de Gallardo is het bewijs dat Jon de Lambo echt als werkpaard ziet en gewoon met zijn supercar naar zijn werk gaat. Ook al ligt er ruim een halve meter sneeuw op de Lamborghini, Jon pakt gewoon de sneeuwschep en graaft zijn Gallardo uit de sneeuw, toch wel handig zo’n lak beschermende wrap.

Nog even wat feitjes over deze Lamborghini Gallardo: de skibox blijft zitten bij snelheden tot 255 km/h, DMC heeft de auto uitgerust met een GT3 lip en Autostripe voorzag de auto van een camouflage wrap. Uiteraard staat de Gallardo op vier winterbanden zodat Jon met een gerust hart wat drifts neer kan leggen.

Video: Jon Olsson’s Lamborghini Gallardo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

DTM 2012 - The Movie

DTM 2012 – The Movie

Een bezoek aan het Porsche Museum

Een bezoek aan het Porsche Museum