in

Jos Verstappen heeft haast!

Nederlands succesvolste Formule 1 coureur, Le Mans winnaar en A1GP racewinnaar is samen met Autoweek bezig aan een promtiestunt voor Autoweek Live. Jos Verstappen racet vandaag de hele dag in een FA1-auto, voormalig A1GP, op de openbare weg door Lelystad.

Tussen 12.00 en 13.30 uur werden er video-opnames gemaakt op het Stadhuisplein, en na 16.30 uur in de omgeving van Bataviastad. Jos rijdt in een speciaal bestickerde FA1-raceauto, de eerste generatie A1GP-auto’s die met nieuwe V8-motoren zijn uitgerust. De video-opnames moeten resulteren in een indrukwekkende reportage die nog deze week online te zien zal zijn als promotie voor Lelystad én het nieuwe auto-event. Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij medewerking van gemeente, provincie, politie, City Marketing Lelystad en MP Motorsport.

Deze beelden, waarschijnlijk gemaakt met een telefoon, zijn al gaaf en wij zijn dan ook zeer benieuwd naar het eindresultaat. Jos Verstappen in een éénzitter is tenslotte een geweldige combinatie!

Video: Jos Verstappen heeft haast!

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche Boxster GTS en Cayman GTS - Zijn ze het waard?

Porsche Boxster GTS en Cayman GTS – Zijn ze het waard?

Golf R van HGP is net zo snel als Ferrari 458 Speciale

Golf R van HGP is net zo snel als Ferrari 458 Speciale