in

Journalist crasht nieuwe 2016 Chevrolet Camaro

Het leven van autojournalisten als Chris Harris en Carlos Lago is prachtig, heel de wereld rond reizen en de nieuwste auto’s mag testen. Maar soms zijn er ook dagen die je als autojournalist heel snel wilt vergeten.

Patrick George, van de website Jalopnik, mocht op Belle Isle State Park met een groepje journalisten als eerste de nieuwe 2016 Chevrolet Camaro testen. In een treintje reden de auto’s achter elkaar toen Patrick iets te hard de bocht in dook en onderstuurd de muur in reed.

Was de schade groot? Niet echt. Maar General Motors had eigenlijk al geen zin om journalisten van Jalopnik uit te nodigen omdat ze een dag voor de onthulling de specificaties van de nieuwe Camaro hadden gelekt. Logischerwijs was GM daar niet blij mee, dus toen ze tijdens de eerste persdag ook nog een 2016 Chevrolet Camaro de muur in reden was de maat vol en moest iedereen van Jalopnik vertrekken.

Het is nogal een knullige crash om zo onderstuurd de bocht uit te vliegen, maar Patrick neemt zijn verantwoordelijkheid en biedt op camera zijn excuses aan.

Video: Journalist crasht 2016 Chevrolet Camaro

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

2.400 pk Ford GT Twin Turbo met Anti-lag is best bruut

2.400 pk Ford GT Twin Turbo met 2-Step is best bruut

Porsche 991 GT3 RS Review van Chris Harris

Porsche 991 GT3 RS Review van Chris Harris