in

Junior Strous trapt zijn BMW M6 goed op de staart

Deze extreme BMW M6 kan jullie het afgelopen jaar niet ontgaan zijn. Voormalig autocoureur Junior Strous kocht de snelle 6-serie in 2017 en besloot er een M6 GT3 look-a-like van te maken.

Kijken naar de officiële M6 GT3 kunnen we niet anders concluderen dat de bolide van Strous redelijk overeenkomt, natuurlijk niet voor honderd procent maar een leek ziet het verschil niet. En als je de 800 pk sterke BMW hoort denk je al helemaal dat er een raceauto aan komt rijden.

De carrosserie is verbreed en gehuld in een mooie M-livery met old school gele koplampen. Achterop de kofferbakdeksel staat een vleugel die groter is dan menig eettafel en de M6 stevig op het asfalt duwt. De officiële GT3 heeft sidepipes maar deze M6 GT3 heeft een uitlaatsysteem dat uitmond in de achterbumper, met daaronder een stevig formaat diffuser. Inmiddels zitten er ook velgen onder met een centrale wielmoer, voorzien van Pilot Sport Cup 2.

De M6 GT3 kun je volgen op Instagram, maar je kunt de auto ook hieronder in actie zien na het verlaten van een meeting.

Video: BMW M6 GT3 van Junior Strous

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Scion FR-S zit vast op verkeersdrempel

Scion FR-S heeft te veel stance voor verkeersdrempel

Audi 200 Trans-Am

Zak Brown in de 1988 Audi 200 Trans-Am op Laguna Seca