in

Kamperen in de sneeuw met een Ferrari F40

Toen Ferrari bijna 30 jaar geleden de F40 introduceerde had men waarschijnlijk nooit verwacht dat iemand de hypercar mee zou nemen op een kampeertripje in de sneeuw. Maar deze video van Red Bull toont aan dat de Ferrari F40 zich prima redt in de sneeuw.

De bestuurder gooit zijn bagage op het dak, schuift een cassettebandje in de speler en rijdt naar het Ruyoo Ski Park in Japan. Zodra de sneeuw een probleem vormt huurt de bestuurder een set sneeuwkettingen, monteert deze en rijdt zo hard als hij durft de berg op. Een extra set koplampen zorgt voor voldoende verlichting als de zon onder gaat en na een zeer vermakelijke en spannende rit komt de bestuurder aan bij zijn kampeerplek.

Als we niet beter zouden weten zouden we denken dat Tax The Rich achter deze video zat, die doen ook dit soort rare dingen met klassieke hypercars.

Video: Kamperen met een Ferrari F40

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Audi RS7 met 1000 pk

Audi RS7 heeft een gewei uit de motorruimte steken

Maybach kust Maybach

Maybach kust andere Maybach