in

Ken Block flat out op brute Rally Legends Stage

Net als in 2019 bezocht Ken Block ook dit jaar Rally Legends 2020 in San Marino. Block en zijn vertrouwde navigator Alex Gelsomino, kwamen uit in de categorie “Mythe” en streden met de Ford Escort Cosworth “Cossie V2”  om de overwinning.

Daarvoor moesten ze wel de Subaru Impreza 555 van Carlo Boroli en Maurizio Imerito verslaan, een taaie tegenstander voor de Amerikaanse coureur. Het gevecht om de leiding in het klassement ging over en weer gedurende de drie wedstrijddagen, en werd pas beslist in de laatste etappe.

Ken Block wist uiteindelijk Rally Legends 2020 op zijn naam te schrijven en in deze video rijden we mee tijdens de langste en meest technische etappe van het evenement, Stage 7. De asfaltstage bestond uit een combinatie van krappe haarspeldbochten, smalle secties en flat out zesde versnelling stukken.

Video: Ken Block flat out op brute Rally Legends Stage

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

toyota-supra-crash

Toyota Supra crasht bij 220 km/h tijdens dragrace

Audi RS6 doet vervelend op de A58

Audi RS6 doet vervelend op de A58