in

Ken Block vs Lewis Hamilton – Top Gear Live Barbados

Top Gear Live wordt in ieder land volgens een redelijk standaard recept opgevoerd, Jeremy, Richard, James en The Stig spelen met wat supercars, blazen dingen op en rijden tegen elkaar aan. Maar in Barbados heeft de BBC show flink uitgepakt met grote namen als Lewis Hamilton, Ken Block, Tiff Needell en BBC presentatrice Lee McKenzie.

De sterren deden mee aan het Reliant Robin voetbalspel, de openingsetappe van het Red Bull Global Rallycross Championship werd verreden, Ayrton Senna’s Toleman werd tegenover een Camel Lotus F1-auto uit de jaren ’80 gezet en er was een wedstrijd met Groep B-auto’s. De show werd echter gestolen door een demo van Hamilton en Block in hun Formule 1 en Rallycross auto. De Mercedes F1 met 2.4-liter V8 motor, goed voor 750 pk, naast de Ford Fiesta met een 2.0-liter viercilinder turbomotor met 600 pk. Hoe dat eruit zag zie je hieronder.

Video: Ken Block vs Lewis Hamilton – Top Gear Live Barbados

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Jos Verstappen Full Throttle door Lelystad

Jos Verstappen Full Throttle door Lelystad

Dodge Challenger SRT Hellcat Krijgt 700+ pk

Dodge Challenger SRT Hellcat Krijgt 700+ pk