in

Ken Box en zijn Gymkhana Parodie

Ken Block heeft inmiddels vijf Gymkhana-video’s gemaakt, stuk voor stuk enorme hits op YouTube. De DC-Shoes oprichter begon een nieuwe trend met de spectaculaire video’s en al snel volgde er vele copycats.

Van alle Gymkhana-copycats en parodieën is Ken Box met zijn Razor Crazy Cart toch wel de beste. De Crazy Cart heeft een zwenkwiel op elke hoek en een elektrisch aangedreven wiel in het midden die 360 ​​graden kan draaien. Er is ook nog een kleine handrem, waardoor je met gemak de drift capriolen van Ken Block kunt imiteren.

De Crazy Cart van Ken Box is omhuld met een doos, met daarop de Ford Fiesta WRC van Ken Block afgebeeld. De video is in dezelfde stijl geschoten als Block’s Gymkhana video’s, dwars door het magazijn van Razor en onze drifter heeft ook ongeveer dezelfde uitrusting als Ken Block. De video zit erg goed in elkaar en is absoluut vier minuten van je dag waard. Meer video’s van het speelgoed zie je hier.

Video: Ken Box Gymkhana Parodie

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Chris Harris + F12 Berlinetta + 5 Sets Banden = Awesomeness

Chris Harris + F12 Berlinetta + 5 Sets Banden = Awesomeness

BMW M3 Pickup

BMW M3 Pickup Drifting