in

Kevin Magnussen trapt stevig door met een McLaren 650S

Tijdens het Racing Festival in Roskilde, een soort City Racing van Denemarken, konden geïnteresseerden een co-driver experience kopen bij diverse autocoureurs. De opbrengsten gingen in zijn geheel naar het Deense Rode Kruis.

McLaren Formule 1-coureur Kevin Magnussen was ook aanwezig en reed een aantal taxiritjes met een ‘Taracco Orange’ McLaren 650S. Gewapend met een camera kocht de oprichter van het Deens Bilvideo een ticket voor een ritje met de 22-jarige Magnussen. Met veel gevoel drift Magnussen de 650 pk sterke McLaren om rotondes heen en trapt op de rechte stukken het gaspedaal diep in, op het krappe stratencircuit ziet dit er best indrukwekkend uit.

Normaal gesproken geldt er een snelheidslimiet van 60 kilometer per uur op dit traject, Kevin wist een topsnelheid van 295,2 km/h te behalen.

Video: Kevin Magnussen trapt stevig door met een McLaren 650S

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Gymkhana 7

Gymkhana 7 – Wild in the streets of LA

Tanner Foust's Porsche 912 staat midden in zijn huis

Tanner Foust’s Porsche 912 staat midden in zijn huis