in

Kia Minivan tikt Audi A3 over de kop en slaat op de vlucht

De bestuurder van een Kia Sedona-minivan dacht nog wel even linksaf te kunnen slaan op een drukke vierbaans weg, maar zag een tegemoetkomende Audi A3 over het hoofd. De botsing zorgde ervoor dat de Duitse sedan meerdere keren over de kop ging op de parkeerplaats van een hotel. De bestuurder van de Kia sloeg op de vlucht en liet de 19-jarige bestuurder van de Audi aan zijn lot over.

Ondanks dat de Audi-bestuurder de minivan probeerde te ontwijken, werd hij door de Kia op zijn linker achterdeur geraakt. Hierdoor werd de A3 dwars getikt waarna de auto over de berm vloog en over de kop sloeg. Volgens Fox 13 News, was de Audi-bestuurder bewusteloos en gedeeltelijk uit zijn auto geslingerd. De jongen werd in kritieke toestand naar het Sarasota Memorial Hospital gebracht.

De man die je op het laatst uit de hotelkamer ziet rennen is Don Fuchs, die op dat moment in het hotel verbleef. “I wanted to make sure he was all right, get him out of there before it caught fire or anything.” Gelukkig deed deze man wat er van een normaal mens verwacht wordt, in tegenstelling tot de Kia-bestuurder die op de vlucht sloeg en nog niet gepakt is.

Video: Kia Minivan tikt Audi A3 omver

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Tesla Model S vs AMG GT 4 vs BMW M5 vs Panamera Turbo S

Tesla Model S vs Mercedes-AMG GT 4 vs M5 Competition vs Panamera Turbo S

Mitsubishi Lancer Evo III Monster

Mitsubishi Lancer Evo 3 Monster