in

Klokje Rond – Audi A2 met 392.378 km

Soms heeft een autofabrikant echt een goed idee voor een auto, maar kijkend naar het uiterlijk van de Audi A2 kunnen we die conclusie niet trekken. Toch zijn er mensen die helemaal fan zijn van de A2, die van 1999 tot 2005 geproduceerd werd. Eén daarvan is Peter Bos uit Delft, die twee exemplaren heeft.

Deze 1.2 TDI 3L uit 2001 nadert inmiddels de 4 ton aan kilometers en dus leek Peter het een leuk idee om zijn Audi A2 aan te melden voor Klokje Rond. Volgens de eigenaar heeft de Audi altijd tijdig zijn onderhoudsbeurt gekregen en is het een betrouwbare auto met weinig mankementen.

Het grappige is dat keurmeester Joep een hele andere mening toebedeeld is. Joep komt met een waslijst aan problemen, maar de eigenaar wil dit niet echt onder ogen zien en lijkt in de ontkenningsfase te zitten over het naderend einde van de Audi A2.

Video: Klokje Rond – Audi A2 met 392.378 km

author avatar
Autostrada Redacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....
Camaro vs Civic

3.000 pk Camaro SS vs 950 pk AWD Civic

Opel Zafira vlucht voor drie politieauto's op de A2

Opel Zafira vlucht voor drie politieauto’s op de A2