in

Klokje Rond – BMW 116d met 421.190 km

Joep Schuurman stapt namens Klokje Rond in een BMW 1-serie. Deze BMW 116d komt uit 2015 en heeft dus in 8 jaar tijd enorm veel gereden met zijn 421.190 km. Omdat Joep zelf een 1-serie rijdt, weet hij er genoeg over te vertellen.

Eigenaar Kay Geurts heeft zijn BMW aangemeld om de auto te laten keuren door Klokje Rond. Joep Schuurman geeft eerst wat informatie over de 1-serie en BMW’s in het algemeen. Mooie auto’s, maar omdat er heel veel op zit, kan er ook veel kapot gaan.

In een andere aflevering van Klokje Rond komt ook een BMW aan bod. Een BMW 750iL met maar liefst meer dan 500.000 km! Check ook de aflevering met de BMW 750iL van Klokje Rond.

Eenmaal bij de garage geeft eigenaar Kay aan dat er veel aan gesleuteld moet worden. Er zijn uiteraard in het verleden al reperataties uitgevoerd, zoals een nieuw motorblok, maar inmiddels moeten de airbags, uitlijning en slijtindicatoren vervangen worden. Blijft het hierbij, of staat Kay voor een vervelende verrassing?

Kom erachter in Klokje Rond!

Video: Klokje Rond – BMW 116d met 421.190 km

author avatar
Marc Redacteur
Autoliefhebber in hart en nieren waar snelheid en brute motorgeluiden het hart sneller van doen kloppen. Favoriete auto; Chevrolet Camaro, maar waardeert ook de sedans van BMW, Audi en Alfa Romeo.
Red Bull oefent pitstops in volledige duisternis

Red Bull oefent pitstops in volledige duisternis

Acteur Michael B. Jordan crasht met Ferrari 812 Superfast

Nieuwe video toont Michael B. Jordan crash met Ferrari 812 Superfast