in

Klokje Rond – Land Rover Discovery TD5 met 427.857 km

Als je een Land Rover Discovery TD5 koopt met bijna 4 ton op de teller voor €2.000, dan weet je dat er nog geld in gestoken moet worden. Eigenaar Bram Spinder vond dat niet erg en kocht deze Discovery TD5 na het behalen van zijn rijbewijs, twee en een half jaar geleden.

Twee maanden na aanschaf werd de versnellingsbak gereviseerd, gevolgd door een nieuw stuurhuis, een dikkere stuurstang en het differentieel op de vooras. Dat zal ongetwijfeld een paar duizend euro gekost hebben, maar inmiddels staat de teller op 427.857 km en heeft Bram er zonder probleem een road trip van 10.000 kilometer mee gereden. De Land Rover Discovery lijkt dus een prime investering.

Voor deze editie van Klokje Rond werd de 4×4 op de brug gezet en door keurmeester Joep Schuurman nagelopen. Krijgt de Land Rover een duimpje, of blijkt het een geldrover te zijn? Credits to Joep voor deze mooie benaming.

Video: Land Rover Discovery TD5 met 427.857 km

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

Rolls Royce Cullinan Rijtest

Rolls-Royce Cullinan Rijtest

De 100e Singer 911

Dit is de 100e Singer 911