in

Klokje Rond – Mercedes-AMG S63 met 307.294 km

Deze Mercedes-AMG S63 heeft 307.294 kilometer op de teller. Nou is dat voor een Klokje Rond keuring niet zoveel, want daar kom je normaal gesproken pas in aanmerking voor als er 5 ton op de teller staat. Maar aangezien deze AMG pas 2 jaar oud is, is het een serieus hoge kilometerstand en dus interessant voor een keuring.

Nico van Hunnik was de eigenaar van deze 612 pk sterke coupé. Was schrijven we, want de Mercedes-AMG S63 is onlangs ingeruild en alweer verkocht voor de exportmarkt. Voordat de AMG het land verlaat mocht keurmeester Tim hem nog snel even testen en op de brug zetten.

We zijn benieuwd of Tim iets tegenkomt, want Nico heeft in twee jaar nooit problemen gehad met de S63. Heeft de nieuwe koper een kat in de zak gekocht, of een stukje Duitse degelijkheid? Je ziet het in de video hieronder.

Video: Klokje Rond – Mercedes-AMG S63 met 307.294 km

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Max Verstappen en Alex Albon bespreken 2020

Max Verstappen en Alex Albon bespreken 2020

Maserati MC20 aan het werk op Fiorano

Maserati MC20 aan het werk op Fiorano