in

Klokje Rond – Mitsubishi Carisma met 558.000 km

Negentien jaar geleden kreeg Eddie Gerrits een Mitusbishi Carisma van de zaak. Toen zijn werkgever een aantal jaar later ermee ophield, nam hij de auto over. Hij rijdt er tot op de dag van vandaag nog in rond.

De Mitusbishi Carisma met 1.6-liter viercilinder, op gas, heeft inmiddels ruim 558.000 km op de teller staan. Eddie beseft zich dat de jaren beginnen te tellen, maar hij kan moeilijk afscheid nemen van zijn trouwe kompaan.

Dat er mankementen zijn aan een bijna 20 jaar oude auto, dat is niet raar. Maar achterstallig onderhoud wel en we zien in deze Klokje Rond-video’s wel vaker dat eigenaren veel mankementen accepteren omdat ze er simpelweg al jaren aan gewend zijn.

Keurmeester Joep werpt weer een kritische blik op deze deelnemer. Kan de Mitsubishi Carisma nog een aantal jaar mee? Je ziet het in onderstaande video.

Video: Klokje Rond – Mitsubishi Carisma met 558.000 km

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

HKS Toyota GR Yaris

HKS heeft de Toyota GR Yaris getuned naar 475 pk

Pontiac-bestuurder is lekker bezig

Pontiac-bestuurderhaalt allerlei stunts uit met zijn Grand Prix