in

Klokje Rond – Renault Laguna Estate met 503.410 km

Deze Renault Laguna Estate is eigendom van Paul, een echte liefhebber van dit model. Dit is al zijn zesde Laguna en dit exemplaar bevalt dusdanig goed dat hij ondanks ruim 5 ton op de teller, lekker blijft rijden met de stationwagen.

De Laguna GT Estate is uitgerust met een 2.0-liter dCi dieselmotor die 180 pk levert en 400 Nm koppel. De eigenaar heeft de Renault inmiddels zes jaar en is verantwoordelijk voor de helft van de 503.410 km die op de teller staat.

Ondanks dat Paul geen poetser is, ziet de felblauwe Laguna er vanbinnen en buiten nog prima uit. Tijdens zijn proefrit noteert keurmeester Joep echter wel een aantal pijnpunten, maar zijn dat kleine, oplosbare problemen, of serieuze complicaties?

Zoals wordt de auto op de brug gezet voor een grondige inspectie waarna we van Joep een eindoordeel krijgen over  deLaguna Estate met een half miljoen achter de rug.

Video: Klokje Rond – Renault Laguna Estate met 503.410 km

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

DDE's vuurspuwende Lamborghini Aventador SVJ

DDE’s vuurspuwende Lamborghini Aventador SVJ

Nissan GT-R sleept vrachtwagen door de sneeuw

Nissan GT-R sleept een Volvo FH-vrachtwagen in de sneeuw