in

Klokje Rond – Renault Mégane RS met 332.815 km

Voor een aflevering van Klokje Rond is een auto met 332.815 km aan de lage kant. Maar dit is een onvervalste hot hatch en die kom je over het algemeen niet tegen met bijvoorbeeld een half miljoen op de teller. Ruim drie ton is dus best indrukwekkend voor een tweedehands Renault Mégane RS uit 2006.

Het had niet veel gescheeld of deze 224 pk sterke Renault Mégane RS was door de vader van Thomas Dijkstra ingeruild op een Renault Modus. Thomas was net op tijd om dat te verhinderen en sinds die tijd ontfermt hij zich over de snelle Mégane RS. Hij probeert hem in showroomconditie te houden en technisch moet hij ook perfect zijn.

Keurmeester Joep gaat op pad met de Renault om te oordelen of hij inderdaad technisch perfect is. Joep heeft toevallig zelf ook een RS, die erg bevalt als hij het doet, maar de techniek geeft nogal eens problemen. Zal dat bij deze generatie Mégane ook het geval zijn na 332.815 km?

Video: Klokje Rond – Renault Mégane RS met 332.815 km

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

De hardcore Lamborghini Huracán STO is gespot

De hardcore Lamborghini Huracán STO is gespot

Porsche-992-gt3

Dit is de nieuwe Porsche 992 GT3