in

Klokje Rond – Smart City met 357.000 km

Een aflevering van Klokje Rond waarbij de auto in kwestie ‘maar’ 357.000 km op de teller heeft staan, dat is aan de lage kant. Echter als je bedenkt dat al deze kilometers door de eerste eigenaar zijn gereden en ook nog eens in een Smart City, is dat toch best veel. Daarbij moet wel gezegd worden dat de motor van de Smart al twee keer vervangen is!

Thomas Schlijper kocht de kleine stadsauto aan in het jaar 2000. Het was zijn eerste auto en hij rijdt ‘m tot op de dag van vandaag tot volle tevredenheid. “Nog elke keer als ik er in stap, krijg ik een glimlach op mijn gezicht.” Eens kijken of de Smart City op keurmeester Joep Schuurman hetzelfde effect heeft.

Zoals altijd begint deze aflevering van Klokje Rond met een proefrit, waarbij Joep opmerkt dat de schokdempers niet helemaal fris meer zijn, het stuur scheef staat en ergens een lager versleten is. Komt hij nog meer problemen tegen tijdens de keuring op de brug?

Video: Klokje Rond – Smart City met 357.000 km

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Op de Rollenbank - Opel Speedster 2.2

Op de Rollenbank – Opel Speedster 2.2-16V

Ferrari-360-Modena-Limo

Deze Ferrari 360 Modena Limousine staat te koop