in

Klokje Rond: Tesla 3 Long Range AWD 168.191 km

De Tesla in deze klokje rond video is geen typische klokje rond auto,  de Tesla heeft nog geen 170.000 km op de teller staan.  Eigenaar Pieter Schraverus is een autoliefhebber in hart en nieren, zo blijkt uit de handgeschakelde BMW Z4 3.0i die hij soms op zonnige dagen rijdt.

De Tesla Model 3 Long Range AWD is een elektrische auto van Tesla met een groter bereik en vierwielaandrijving (All-Wheel Drive). De “Long Range” in de naam geeft aan dat deze versie een grotere actieradius heeft dan de standaardversie van de Model 3.

Dit model kan tot meer dan 500 kilometer rijden op een volle batterij, afhankelijk van de rijomstandigheden en rijstijl. De vierwielaandrijving zorgt voor betere tractie en prestaties, vooral in lastige weersomstandigheden.

De Tesla Model 3 staat bekend om zijn sportieve rijgedrag, moderne technologie en het uitgebreide Supercharger-netwerk van Tesla voor het snel opladen van de batterij. Het is een populaire elektrische auto vanwege zijn combinatie van bereik, prestaties en luxe.

De vraag is, vindt Tim de Leeuw van Carrec Technocenter tijdens de controle beurt veel of weinig aandachtspuntjes of zelfs een probleem bij deze Tesla Model 3.  Wie weet?

Video: Klokje Rond: Tesla 3 Long Range AWD

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Droomauto importeren? 3 tips om dit proces soepel te laten verlopen

Bugatti Bolide Flat-Out

Flat-Out met de Bugatti Bolide