in

Klokje Rond – Toyota Tundra V8 met 465.294 km

Volgens Emery Herman heeft deze Toyota Tundra nog nooit een garage gezien, buiten de verplichte APK-keuring. De eigenaar doet namelijk al het onderhoud zelf en hij is ervan overtuigd dat de pick-up truck in perfecte staat is.

De Tundra is een in Amerika gebouwde Japanner en dit exemplaar is voorzien van een dikke 5,7-liter V8-motor die op gas loopt. Inmiddels staat er 465.294 kilometer op de teller van de 14 jaar oude pick-up truck. Een groot deel daarvan heeft Emery op de rechterbaan doorgebracht met een aanhanger achter de Tundra. Het is een werkpaard en daar wordt hij ook voor gebruikt.

Keurmeester Joep neemt de grote picku-up – niet bepaald zijn favoriete type voertuig – eens goed onder de loep. Heeft Emery zichzelf te veel credits gegeven, of krijgt zijn sleutelwerk van Joep een dikke pluim?

Video: Klokje Rond – Toyota Tundra V8 met 465.294 km

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Kimera EVO37

Kimera EVO37 is een moderne uitvoering van Lancia’s 037

Bontkraagjes op motorscooter zoeken ruzie met VW Golf

Bontkraagjes op motorscooter zoeken ruzie met VW Polo