in

Klokje Rond – Volkswagen Bora met 403.025 km

De Volkswagen Bora, ook wel Jetta genoemd, was een sedanuitvoering van de Golf en hier in Europa niet echt populair. De laatste twee generaties worden hier dan ook niet meer verkocht en zijn vooral gericht op de Noord-Amerikaanse markt.

De generatie die in deze Klokje Rond aan bod komt is de Mk4, geproduceerd van 1998 tot 2005. Eigenaar Jan Peters kocht zijn Volkswagen Bora nieuw bij de dealer in 2000 en reed er sindsdien ruim 400.000 kilometer mee. Na 23 jaar mag de Bora met pension en heeft Jan een Volvo XC40 Plug-in Hybrid ervoor in de plaats aangeschaft.

Voordat er afscheid genomen wordt van de Volkswagen, wordt hij nog even onder de loep genomen door Keurmeerster Joep. Was het een verstandige keuze om de Bora met pensioen te sturen?

Video: Klokje Rond – Volkswagen Bora met 403.025 km

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. We zullen zien of die nieuwe Volvo gaan zoveel km maken …de golf 4 was een van de beste betrouwbare vw dus de bora ook en weinig van al die panne die hier in reportage werden vermeld zijn bij ons in Belgie uitgekomen.
    Vandaag zijn die modelen nog zwaar gezocht voor die Estlanden waar er blijkbaar geen Probleem bestaat met klimaat en waar daar de bevolking zoekt altijd de beste occasies …dus commentar maken over een auto met 403000km en die nog goed rijd ….

Reageer op deze video

Onboard Lola T70 op Spa-Francorchamps is genieten

Onboard Lola T70 op Spa-Francorchamps is genieten

Charles Leclerc voert shakedown uit met Ferrari SF-23 thumbnail 1

Charles Leclerc voert shakedown uit met Ferrari SF-23