in

Klokje Rond – Volkswagen Passat CC met 648.593 km

Het is dit jaar tien jaar geleden dat Arend-Jan Diephuis de sleutels van zijn nieuwe Volkswagen Passat CC in ontvangst nam. In die jaren heeft hij niet bespaard op onderhoud, tankte hij premium brandstof, reed hij kalm aan en reed tot 80.000 kilometer op jaarbasis ermee. Hét recept om een diesel in topconditie te houden, zou je zeggen.

De Passat CC uit 2011 heeft inmiddels 648.593 km op de teller staan. Dat zie je er niet aan af, want zowel het interieur als het exterieur ziet er nog prima uit. Dat wil niet zeggen dat er helemaal geen aandachtspunten zijn, maar dat kan ook bijna niet anders met deze kilometerstand.

Keurmeester Joep neemt de Volkswagen mee voor een proefrit en zet hem vervolgens op de brug om de vierdeurs coupé eens grondig te inspecteren. Kan de Passat CC nog even mee om een daadwerkelijke klokje rond, 999.999 km, te halen?

Video: Klokje Rond – Volkswagen Passat CC met 648.593 km

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

mclaren-gulf-monaco

McLaren met Gulf-livery in actie tijdens Grand Prix van Monaco

Porsche 992 Turbo S met Vossen Wheels

Porsche 992 Turbo S met Vossen Wheels