in

Komt Deze Subaru WRX STI nog uit de modder?

De Subaru WRX STI mag dan vierwielaandrijving hebben en een 2.5-liter turbomotor die 305 pk levert, als je zo diep in de modder staat dan mag je van geluk spreken als je eruit komt.

Dit zilvergrijze exemplaar werd gefilmd tijdens de 2013 West Coast Subaru Show in Longview, Washington. Blijkbaar is het tijdens deze show een traditie om met Subaru’s door een modderput te rijden want YouTube staat er vol mee. Dat je dat met een Forester of Outback doet kunnen wij ons nog voorstellen, maar een WRX STI heeft toch iets minder grondspeling. Voelt dit rallymodel zich thuis in de modder of moet er een tractor aan te pas komen om hem eruit te trekken, je ziet het na de break.

Voor de Subaru fans onder jullie hebben we nog een review van de nieuwe 2014 WRX STI of je kunt iets leuks uitzoeken in deze selectie video’s.

Video: Komt Deze Subaru WRX STI nog uit de modder?

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Porsche 918 Spyder vs 911 Turbo S Dragrace

Porsche 918 Spyder vs 911 Turbo S Dragrace

Porsche Secrets - 965 met V8 motor

Porsche Secrets – 965 met V8 motor