in

Koppigheid veroorzaakt hier een megacrash

YouTuber Tim Linton had net een dashcam geïnstalleerd in zijn voertuig toen voor hem een flinke crash ontstond tussen een Camaro, pick-up en een vrachtwagen. Met bijna 2 miljoen views heeft hij zijn dashcam ruimschoots terugverdiend.

De actie begint bij 30 seconden, als een Chevrolet Camaro vanuit de rechter rijbaan vlak voor de pick-up wil invoegen. Niet de meest sociale actie van de Camaro-bestuurder en de pick-up geeft gas bij om het gat dicht te rijden. De Camaro sluit vervolgens achter de pick-up aan en begint onnodig te kleven en te zigzaggen. De pick-up bestuurder krijgt er genoeg van en besluit lekker links te blijven plakken naast een vrachtwagen.

Zo’n verkeersruzie kan natuurlijk nooit lang goed gaan, beide bestuurders zijn zo koppig dat ze zich niet gewonnen willen geven en dat is geen goede eigenschap in het verkeer. Het eindresultaat voel je dan ook aankomen.

Video: Koppigheid veroorzaakt megacrash

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

WRC 2015 - Rally Argentinia Highlights

WRC 2015 – Rally Argentinia Highlights

Googly Eyes maken een racehelm nog vetter!

Googly Eyes maken een racehelm nog vetter!