in

Kraanwagen rijdt met hijskraan nog omhoog

Als je de chauffeur bent van een kraanwagen met een gigantische uitschuifbare hijskraan, is het vrij belangrijk dat je weet wanneer dat ding omhoog of omlaag staat. Deze bestuurder in Wilmington, North Carolina, was dat even vergeten.

Een andere bestuurder die de kraanwagen zag rijden pakte zijn mobiele telefoon en begon te filmen, wetende wat er stond te gebeuren. In de video is te zien hoe de kraan eerst een aantal hoogspanningskabels breekt en vervolgens de verkeerslichten raakt. Pas daarna had de chauffeur iets in de gaten en trapte hij op de rem.

Je vraagt je af hoe het überhaupt mogelijk is dat de chauffeur niets door had. Voelt de hele balans niet anders aan met die hijskraan omhoog, zitten er geen waarschuwingssystemen op? Mocht je toevallig een kraanbestuurder zijn, laat het ons even weten! De bestuurder in kwestie werd overigens aangeklaagd voor de ontstane schade.

Video: Kraanwagen rijdt met hijskraan omhoog

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Saab 9-3 2.0T

Klokje Rond – Deze Saab 9-3 2.0T Aero heeft 420.000 km gereden

Richard-Rawlings-faalt-in-rolling-burnout

Richard Rawlings faalt in rolling burnout