in

Krankzinninge achtervolging Vreeswijk 2015

Wellicht heb je het nieuws destijds wel meegekregen, in juni van dit jaar zorgde een 43-jarige man uit Rhenen voor een krankzinnige achtervolging door Nieuwegein, Vreeswijk en Utrecht. De volledige achtervolging is nu voor het eerst te zien, nadat gisteravond opsporingsprogramma Bureau Hengeveld op RTV Utrecht de beelden uitzond. Voor de verandering dus eens geen spectaculaire achtervolging uit de USA….

De man had drugs gebruikt en had een psychose en dat leverde een bizarre dollemansrit op. Het Openbaar Ministerie eiste vorige week 7 maanden cel, tbs-behandeling en een rij-ontzegging van 5 jaar tegen de verdachte. Het OM beschuldigde de man van poging tot doodslag, poging tot zware mishandeling, vernieling en drugsbezit. De rechter doet binnenkort uitspraak.

Video: Achtervolging Vreeswijk 2015

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

4 Reacties

Laat een reactie achter
    • Nou nou, hem gelijk neerschieten voor het niet openen van z’n deur gaat erg ver en zal geen enkele agent doen. Wat voor mafketel die gast ook was, laten we reëel blijven…

      Wel ben ik van mening dat ze harder mochten ingrijpen toen de auto stil stond. Gelijk de banden lek of iets dergelijks ben ik inderdaad met je eens.

      • ik bedoel met neerschieten bijvoorbeeld in zijn hand ofzo. in deze situatie had ie al aardig wat gedaan, dus door het been zou wel mogen toch. enne, wat stond die agent nou precies te doen met die stoel? je heb een elleboog oom agent, gebruik die. en auto glas is toch niet zo sterk dat t meerdere klappen met een stoel kan houden?

Reageer op deze video

Cayman GT4 vs 911 GT3 RS

Porsche track battle: Cayman GT4 vs 911 GT3 RS

Verkeerde brandstof tanken

Wat gebeurt er als je de verkeerde brandstof tankt?