in

Kuhl Racing Nissan GT-R is pure wansmaak

Er is niets mis met een beetje customizen van je auto, maar wat ze met deze Nissan GT-R gedaan hebben ziet er echt niet uit vind ik.

Dit is Kuhl Racing’s in chroom gespoten GT-R die onderscheiden werd met de ‘Best of Show’ award tijdens de Tokyo Auto Salon van 2015. Er werden 15 lagen lak aangebracht op de toch al bijzonder overdreven bodykit, vervolgens werd elke lijn met de hand uitgesneden waardoor er een 3D-patroon ontstond. Het hele proces stond onder leiding van Takahiko Izawa en het koste een team van 4 personen ruim negentig dagen om dit te voltooien.

De rijhoogte van de GT-R kan aangepast worden dankzij een air suspension systeem en als de Nissan stilstaat ligt hij met zijn buik plat op de vloer. De wielen zijn Savini’s Concave Step Lip ontwerp.

Smaken verschillen natuurlijk maar ik vind dit helemaal niets, dan toch liever deze Liberty Walk GT-R. Valt deze Kuhl Racing GT-R bij jullie in de smaak?

Video: Kuhl Racing Nissan GT-R

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Formule 1 2016 Barcelona Test

Formule 1 2016 – Barcelona Test 3 Highlights

Toyota Supra

Toyota Supra drift door de straten van Sint-Petersburg