in

LaFerrari met aangepast uitlaatsysteem maakt veel herrie

Newport Tuning heeft in opdracht van een gefortuneerde eigenaar het uitlaatsysteem van een LaFerrari aangepast, die vond de 6.3-liter V12-motor namelijk wat tammetjes klinken.

Wat er precies veranderd is aan het uitlaatsysteem van de Italiaanse hypercar wil Newport Tuning niet bekend maken want het project is nog in ontwikkeling, maar volgens de vlogger is Newport Tuning bezig om hem ‘straight piped’ te maken en de ECU aan te passen. Het resultaat van deze modificaties zou ervoor moeten zorgen dat de LaFerrari 1.000 pk heeft.

In de video hieronder zien we hoe eigenaar Shin Mikeyin zijn LaFerrari komt ophalen, in een Pagani Huayra BC nog wel. Dat de LaFerrari een stuk luider is dan standaard hoor je meteen als de V12-motor gestart wordt en tegen het einde van de video maakt hij zoveel herrie in een parkeergarage dat de alarmen van verschillende auto’s afgaan.

Video: LaFerrari met aangepast uitlaatsysteem

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Reageer op deze video

Dronken rit van Lerares in Groot-Brittannië

Dashcam filmt dronken rit van lerares

Porsche 991.2 GT3 RS naar 300 kmh op nachtelijke Autobahn

Porsche 991.2 GT3 RS naar 300 km/h op nachtelijke Autobahn