in

Lambo-eigenaar deelt klappen uit nadat hij heeft verloren van R32 Skyline

Als je een auto van iemand anders afzeikt en vervolgens uitdaagt voor een dragrace, moet je wel zorgen dat je exact weet hoeveel vermogen die andere auto heeft.

De eigenaar van de groene Lamborghini Huracan omschreef de Nissan R32 Skyline als een “Barbie Car” en “Heap of Shit” en was duidelijk geen fan van tuning. Het verhitte argument veranderde al snel in een serieuze weddenschap toen beide heren besloten $4500 in te leggen voor een dragrace met rollende start.

Natuurlijk, de Huracan is dankzij 610 pk en all-wheel drive bijzonder snel van de startlijn met een 0-100 km/h tijd van slechts 3,2 seconden. Maar deze R32 Skyline heeft 800 pk op de wielen, en niet 500 pk zoals de Lambo-eigenaar werd voorgehouden. Het resultaat laat zich dan ook makkelijk raden en daar is meneer Lambo niet zo blij mee.

Het is uiteraard niet eerlijk om te liegen over het aantal pk’s, maar dat is zijn eigen schuld. Als je trash praat, geen verstand van zaken hebt en denkt dat supercars altijd het snelste zijn dan verdien je een wijze maar harde les!

Video: Lambo-eigenaar deelt klappen uit

author avatar
John Redacteur
Heeft een voorliefde voor klassieke sportauto's en GT's. Volgt Formule 1 op de voet en stemt regelmatig af op andere autosport-kanalen.

Reageer op deze video

2017-Shelby-Super-Snake-Mustang

2017 Shelby Super Snake Mustang krijgt 750 pk!

Mercedes-AMG C63 S Drift Fail

Mercedes-AMG C63 S Drift Fail