in

Lamborghini Aventador Promo

De Lamborghini Aventador is het nieuwe meesterwerk van Lamborghini. De Aventador perst 700 pk uit zijn V12 motor en 690 Nm koppel. De bloedrode kleur doet je misschien denken aan concurrent Ferrari, maar is eigenlijk een verwijzing naar een van de eerste Lamborghini Countach modellen.

Nog wat andere specificaties, de auto weegt 1575 kg, sprint  in 2,9 seconden naar 100 kilometer per uur en de topsnelheid bedraagt 350 km/h. Zoals je misschien al had verwacht beschikt ook de Lamborghini Aventador over vierwielaandrijving. Voor slechts 4,5 euro ton heb jij er een op de stoep staan. De eerste promotievideo van de nieuwe supercar uit Sant’Agata Bolognese zie je hieronder.

Video: Lamborghini Aventador Promo

author avatar
Mr. Autostrada Eindredacteur
Heeft benzine door de aderen stromen en volgt vrijwel alles wat gemotoriseerd is. Voorliefde voor atmosferische motoren met een handbak. Droomauto; Singer 911, of Ferrari F40, of Pagani Zonda, of....

Eén reactie

Laat een reactie achter
  1. hee hee, een hele coole clip. t herinnerd mij, aan hollywood ( een compliment )en aan the cannonball run ( de eerste ). dat geluid van die V12, is echt heavenly. toen al, was ik verliefd op de lambo. en nu nog steeds. niet de meest praktische auto, maar wel de meest brute. zelfs de veyron, kan hier nog een puntje aan …. Lamborghini heeft hier een super auto geleverd.

Reageer op deze video

JDM Allstars Wembley 2010

JDM Allstars Wembley 2010

Porsche GT3 Cup at Pikes Peak Hillclimb

Porsche GT3 Cup at Pikes Peak Hillclimb